Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
  • 08.09.2017 Nacht van de architectuur, 08-17.09.2017 Festival van de architectuur
  • Eleonoor Jap Sam
  • architecture Book fair Lecture

08.09.2017 Nacht van de architectuur, 08-17.09.2017 Festival van de architectuur

08.09.2017 Nacht van de architectuur, 08-17.09.2017 Festival van de architectuur

Van 8 tot en met 17 september 2017 pakt het Vlaams Architectuurinstituut uit met de eerste editie van het Festival van de architectuur (F/a). Ontdek tien dagen lang architectuur in al haar gedaantes. Want architectuur is meer dan alleen bouwen. Het is een proces waarin ontwerpers, bewoners en omgeving elkaar ontmoeten. Niet alleen bouwers maar ook kunstenaars delen tijdens het festival hun ideeën over architectuur. Bezoek in heel Vlaanderen opmerkelijke gebouwen en bijzondere ontwerpbureaus op de Dag van de architectuur. 

 

Op 8 september gaat het Festival van de architectuur spectaculair van start met de Nacht van de architectuur (N/a). BVA, de beroepsvereniging voor architecten, zet samen met het Vlaams Architectuurinstituut zijn schouders onder een spetterend feest en biedt een nacht vol performances, talkshows, films en muziek.

Een selectie van nieuwe publicaties van uitgeverij Jap sam Books is te vinden in de boekenstand van het Vlaams Architectuurinstituut. Auteur Mark Pimlott is tijdens de Nacht van de architectuur aanwezig, en zal in de talkshow zijn nieuwe boek The Public Interior as Idea and Project toelichten.

Locatie: deSingel International Kunstcampus, Antwerpen, België

Voor meer informatie over De Nacht van de Architectuur en het Festival van de Architectuur: https://www.vai.be/nl/activiteit/festival-van-de-architectuur-2017 en https://bvarchitecten.be/nachtvandearchitectuur/


  • Post author
    Eleonoor Jap Sam
  • architecture Book fair Lecture