Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
  • 28.11 - 06.12.2019 Expo Guadalajara, Mexico
  • Jap Sam Books

28.11 - 06.12.2019 Expo Guadalajara, Mexico

28.11 - 06.12.2019 Expo Guadalajara, Mexico

Expo Guadalajara

Av. Mariano Otero 1499,

Colonia Verde Valle

Guadalajara, Jalisco, México

De Guadalajara International Book Fair is het belangrijkste event voor uitgeverijen in Ibero-Amerika. Het is bovendien een goedbezocht cultureel festival. De beurs werd 33 jaar geleden opgericht door de Universiteit van Guadalajara en is gericht op zowel professionals als het grote publiek. Hierdoor onderscheidt de beurs zich van andere boekenbeurzen over de hele wereld. De beurs dient als netwerkevent voor het bedrijfsleven, maar ook als een cultureel festival waarin literatuur een belangrijke rol speelt, met onder meer een randprogramma waarin auteurs en makers van alle continenten en talen deelnemen, en een forum voor de academische discours over de belangrijkste onderwerpen van onze tijd.

Negen dagen lang staan mensen bereidwillig in lange rijen om naar hun favoriete auteurs te luisteren, de boekenindustrie maakt Guadalajara tot haar kloppend hart en de hele stad is gevuld met muziek, kunst, film en theater van de eregast. Dit jaar staat India centraal.

Jap Sam Books is op deze boekenbeurs vertegenwoordigd door Nicolas Friedman / RED Representaciones Editoriales.
  • Post author
    Jap Sam Books