Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
  • Beelden 'RAABJERG. Rune Peitersen' + evenementen
  • Ronja Driessen
  • art Belgium book event design exhibition landscape photography

Beelden 'RAABJERG. Rune Peitersen' + evenementen

Beelden 'RAABJERG. Rune Peitersen' + evenementen

De publicatie RAABJERG die eerder dit jaar in de lente verscheen is nu door The Book Photographer vastgelegd.

Het project bestaat uit een publicatie en een film. RAABJERG speelt zich af in het grillige landschap van Noord-Jutland (DK). Het landschap is getransformeerd door klimatologische veranderingen en de daaropvolgende pogingen tot het 'herstellen' en 'heropbouwen' van een 'natuurlijk' landschap.

Edwin van Gelder van Mainstudio heeft het prachtige ontwerp voor deze publicatie gemaakt.

Evementen

Groepstentoonstelling Performing Objects 14.10.22 - 14.12.22

Opening 14.10.22 | 18:00 - 21:00

Rune Peitersen neemt deel in de aankomende tentoonstelling van het Performing Objects project. Dit project is in 2014 gestart door een groep kunstenaars die elk op hun eigen manier experimenteren met objecten. De tentoonstelling in Cc Strombeek, die tevens het eindpunt vormt van dit projects, brengt in Studio S voor het eerst de resultaten samen van dit jarenlange onderzoek. 

Presentatie & talk RAABJERG 10.12.22 | 14:00 - 16:00

Als onderdeel van het publieke programma van dit project zal Rune Peitersen een presentatie geven over zijn publicatie. Daarop volgt een open gesprek tussen de kunstenaar en Edwin van Gelder, de ontwerper van het boek. Ze zullen het hebben over het boek als object en hoe de vertaling van RAABJERG van film naar boek tot stand is gekomen.

www.ccstrombeek.be

Bestel RAABJERG. Rune Peitersen

www.runepeitersen.com
www.mainstudio.com
www.thebookphotographer.com

  • Post author
    Ronja Driessen
  • art Belgium book event design exhibition landscape photography