Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
  • Video lezing: 'Alle dagen tot aan Antwerpen' - fragment II
  • Ronja Driessen
  • art citylife landscape photography urbanism

Video lezing: 'Alle dagen tot aan Antwerpen' - fragment II

Video lezing: 'Alle dagen tot aan Antwerpen' - fragment II

Het is tijd voor het tweede fragment uit de video lezingen uit de publicatie Alle dagen tot aan Antwerpen! In deze reeks neemt Jacqueline Schoemaker de lezer mee op haar reis naar Antwerpen aan de hand van fragmenten uit het boek.

Alle dagen tot aan Antwerpen is een literair reisverslag van een voettocht tussen Amsterdam en Antwerpen, langs de spoorlijn van de inmiddels ter ziele gegane Beneluxtrein. Vastbesloten om aan het eind van een dag lopen niet naar huis te gaan, maar in het land te bivakkeren dat ze tot dan toe alleen kende als beeld gezien door het treinvenster, ging Jacqueline Schoemaker op weg met een tent en een slaapzak die ze in een boodschappentrolley achter zich aantrok. Zo liep ze van de stad waar ze woont naar de stad waar ze opgroeide.

Stem en beelden door Jacqueline Schoemaker
Audio en montage door Ronja Ida Weia Driessen

Bestel Alle dagen tot aan Antwerpen, geschreven door Jacqueline Schoemaker en uitgegeven door Jap Sam Books.

  • Post author
    Ronja Driessen
  • art citylife landscape photography urbanism